Koti Liiga Mikko Kousa palaa Pelicans-paitaan: “Tuntuu hienolta palata kotiin”

Mikko Kousa palaa Pelicans-paitaan: “Tuntuu hienolta palata kotiin”

37
0

Pelicans tiedotti keskiviikkona, että puolustaja Mikko Kousa siirtyy Pelicansiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

33-vuotias Kousa pelasi kaksi edellistä kautta Helsingin IFK:ssa.

– Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että saimme oman kylän pojan takaisin kotiin. Kousan tasoinen pelaaja olisi vahvistus jokaiseen Liiga-joukkueeseen. Hän tuo meille kosolti kokemusta sekä kiekollista taitoa puolustukseemme, Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen iloitsee.

– Tuntuu hienolta palata kotiin. Pelicans on pelannut tällä kaudella erinomaista kiekkoa ja odotan jo innolla, että pääsen joukkueen mukaan sekä vetämään turkoosin paidan päälleni, toteaa puolestaan Kousa.