Koti Liiga Liiga-kierros: Olli Jokisen Jukurit kohtaa HIFK:n, jatkuuko Kärppien nousu?

Liiga-kierros: Olli Jokisen Jukurit kohtaa HIFK:n, jatkuuko Kärppien nousu?

54
0

Liigassa pelataan lauantaina seitsemän ottelun kierros.

Mikkelissä Jukurit kohtaa HIFK:n. Mikkeliläiset kärsivät tällä hetkellä paljon loukkaantumisista, jonka lisäksi sarjataulukossa Jukurit on viimeisellä sijalla. HIFK on pelannut pidemmän aikaa vaisusti, mutta torstaina helsinkiläiset kukistivat Tapparan.

Oulussa Kärpät ja HPK kohtaavat toistamiseen vuorokauden sisään. Perjantaina Kärpät oli HPK:ta parempi lukemin 4-3. Perjantain tappio oli ensimmäinen HPK-käskijä Jarno Pikkaraiselle. Hyvän alkukauden pelannut Kärppä-lauma on noussut sarjataulukossa jo toiselle sijalle.

Lauantain ottelut

Ässät – Ilves

Kärpät – HPK

Lukko – KalPa

SaiPa – Sport

Tappara – Pelicans

Jukurit – HIFK