Koti Liiga Liiga-kierros: Jarno Pikkarainen kohtaa vanhan seuransa, Kärpät kohtaa klassikossa TPS:n

Liiga-kierros: Jarno Pikkarainen kohtaa vanhan seuransa, Kärpät kohtaa klassikossa TPS:n

48
0

Lauantaina Liigassa pelataan seitsemän ottelun kierros.

Mielenkiintoa riittää Hämeenlinassa, jossa HPK kohtaa HIFK:n. HPK:n uusi päävalmentaja Jarno Pikkarainen aloitti HPK-pestinsä voitolla, kun hämeenlinnalaiset kaatoivat keskiviikkona Jukurit lukemin 4-0. Pikkarainen valmensi edelliset kaksi kautta IFK:ta.

Oulussa on aihetta juhlaan, kun Kärppä-ikoni Ilkka Mikkolan pelipaita nostetaan kattoon. Sarjakärjessä liitävä TPS on pelannut viime aikoina vahvasti, joten Oulun lauantai-ilta tarjoaa varmasti laadukkaan kamppailun.

Lauantain kierros

Ilves – SaiPa (16.00)

HPK – HIFK

Jukurit – Tappara

JYP – KalPa

KooKoo – Ässät

Lukko – Sport

Kärpät – TPS (18.30)