Koti CHL CHL: HIFK tukalassa tilanteessa: “Tarvitsemme kurinalaisen ja tarkan pelin eikä ampua itseemme...

CHL: HIFK tukalassa tilanteessa: “Tarvitsemme kurinalaisen ja tarkan pelin eikä ampua itseemme nilkkaan kuten viime pelissä”

122
0

Jääkiekon Mestarien liiga (CHL) jatkuu tiistaina. Helsingin IFK matkustaa Ruotsiin Frölundan vieraaksi. Helsinkiläisten on voitettava ottelu vähintään kahdella maalilla jatkoon selvitäkseen.

– Tarvitsemme kurinalaisen ja tarkan pelin eikä ampua itseemme nilkkaan kuten viime pelissä. Meidän täytyy voittaa kahdella maalilla päästäksemme suoraan jatkoon, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen toteaa.

Joukkueet kohtasivat viime tiistaina Helsingissä, ja silloin kamppailu päättyi lukemin 3-2 Frölundan hyväksi.

– Tiedämme mitä odottaa ja mihin iskeä. Tarvitsemme jämäkkää puolustuspelaamista ja rohkeaa kiekollista pelaamista. Edellisessä ottelussa peli aaltoili päästä päähän. Kun kiekko vaihtaa omistajaa, niin meidän pitää olla teräviä ja nopeita ja pystyä luomaan hyökkäyspäähän momentumia.

– Tilanteenvaihdot ovat isossa roolissa ja niissä meidän täytyy olla erittäin hyviä ja löytää se etu. Heillä on peli hyvin balanssissa ja kamppailupelaaminen on kovalla tasolla, mutta tiedän pystyvämme vastaamaan siihen, Peltonen pohdiskelee.

Tappara kohtaa illalla kotikaukalossaan Skellefteån. Tappara on varmistanut jo jatkopaikkansa.

TPS kohtaa illalla vieraskentällä Växjön. Turkulaisten jatkopaikka ei ole enää mahdollinen.