Koti Liiga Liiga-kierros: HIFK ja Lukko kohtaavat huippuottelussa, jatkuuko Jukureiden mahtivire?

Liiga-kierros: HIFK ja Lukko kohtaavat huippuottelussa, jatkuuko Jukureiden mahtivire?

39
0

Liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. Ottelut pyörähtävät käyntiin totutustui klo 18.30.

Illan ehdoton helmi pelataan Helsingissä, jossa HIFK isännöi Lukkoa. Viime kevään Suomen mestari Lukko on aloittanut kautensa voitolla sekä tappiolla. HIFK:n kauden aloitus on myös ollut voitto sekä tappio.

Mikkelissä Jukurit kohtaa Pelicansin. Olli Jokisen luotsaama mikkeliläisslauma voitti viime viikolla molemmat ottelunsa. Pelicans avasi kautensa viime lauantaina, jolloin se hävisi HIFK:lle tylyin 3-6-lukemin.

Keskiviikon kattaus

HIFK – Lukko

Jukurit – Pelicans

JYP – TPS

Kärpät – HPK

Ässät – KalPa