Koti KHL Jokerit nappasi tärkeän voiton hallitsevasta KHL-mestarista: “5-5-pelimme on ottanut harppauksia eteenpäin”

Jokerit nappasi tärkeän voiton hallitsevasta KHL-mestarista: “5-5-pelimme on ottanut harppauksia eteenpäin”

39
0

Jokerit kukisi lauantaina KHL:ssä hallitsevan mestarin Avangard Omskin vieraskentällä lukemin 3-2. Jokerien osumista vastasivat Iiro Pakarinen, Markus Hännikäinen sekä Veli-Matti Savinainen.

– Kolmas erä oli meiltä erinomainen. Kauttaaltaan olimme lähellä erittäin tasapainoista pakettia ja näki, että joukkue oli asialla. Hienot neljä pistettä tältä reissulta ja nyt päästään valmistautumaan kotipeleihin, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi joukkueensa nettisivujen mukaan.

Marjamäen mukaan ilahduttavinta oli nähdä joukkueen kehitys pelaamisessa viidellä viittä vastaan.

– 5-5-pelimme on ottanut harppauksia eteenpäin. Peli on koko ajan tiiviimpää. Tänään luotimme puolustaessa luisteluumme, eikä Avangard monta kertaa päässyt alueellemme kuljettamalla. Pakit tekivät erinomaista työtä ja hyökkääjät takakarvasivat vahvasti.