Koti Liiga Huhhu! – Ässien ulkomaalaisvahvistus iski neljä osumaa KalPan verkkoon: “Nyt oli sellainen...

Huhhu! – Ässien ulkomaalaisvahvistus iski neljä osumaa KalPan verkkoon: “Nyt oli sellainen peli, että kiekko vain löysi minut”

69
0

Ässien jenkkihyökkääjä Derek Barach pelasi keskiviikkona varmasti elämänsä parhaan jääkiekko-ottelun. Ässät voitti keskiviikko-iltana KalPan jatkoajalla lukemin 5-4. Barach iski ottelussa käsittämättömät neljä maalia.

– Neljä maalia yhteen peliin. Tällaista ei todellakaan tapahdu kovin usein. Nyt oli sellainen peli, että kiekko vain löysi minut, Barach hymyili.

– Barach oli fantastinen. Ottelu oli häneltä sellainen laadukkaan pelaamisen ja tehokkuuden näytös. Hänen työmääränsä, taitonsa ja nopeutensa tuovat väistämättä tulosta ja nyt sitä tuli yhteen peliin valtavasti, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.