Koti Liiga Superlupaus Anton Lundell jätti HIFK:lle tunteikkaat hyvästit: “On ollut suuri kunnia pelata...

Superlupaus Anton Lundell jätti HIFK:lle tunteikkaat hyvästit: “On ollut suuri kunnia pelata tässä seurassa parhaiden fanien edessä”

98
0

Hyökkääjä Anton Lundell suuntaa ensi kaudeksi NHL:ään, joten Liiga ja Helsingin IFK jäävät taakse. Nuorukainen jätti kasvattajaseuralleen tunteikkaan viestin.

– Nordis on aina ollut minulle kuin toinen koti. On ollut todella hieno matka vuosien ajan. Paljon hienoja ihmisiä ollut mukana sekä paljon mahtavia muistoja mahtuu mukaan. Olen kiitollinen kaikille ketä on ollut matkan varrella mukana ja tukenut minua, Lundell kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Haluan kiittää koko IFK organisaatiota, joukkuekavereita, valmentajia, perhettä sekä faneja! On ollut suuri kunnia pelata tässä seurassa parhaiden fanien edessä. On tullut aika jatkaa matkaa ja lähteä jahtaamaan omia unelmia!, Lundell jatkoi.

Anton Lundell on Florida Panthersin ensimmäisen kierroksen varaus syksyltä 2020 ja 12. varattu pelaaja kaikkiaan kyseisessä varaustilaisuudessa.

Viime kaudella Lundell pelasi SM-liigassa HIFK:n paidassa 26 runkosarjan ottelua tehoilla 16+9=25. Pudotuspelejä kertyi hänelle kahdeksan, missä syntyivät tehot 1+2=3. Lundellin ja koko IFK:n kautta sotki koronavirus ja siitä johtuvat karanteenit, mutta kausi päättyi silti pronssimitaliin.