Koti Leijonat Suomen Naisleijonat kärsi niukan tappion Kanadalle

Suomen Naisleijonat kärsi niukan tappion Kanadalle

100
0

Kanada kaatoi Suomen Naisleijonat MM-kisojen avausottelussa lukemin 5-3.

– Loistava ensimmäinen erä, toinen erä oltiin tiejyrän alla. He saivat momentumin ja olihan se melkoinen pesukone. Säilyttiin hengissä, ei kuoltu, päävalmentaja Pasi Mustonen totesi pelin jälkeen Discovery+:lla leijonat.fi:n mukaan.

Maalivahti Anni Keisala piti Suomen pelissä mukana etenkin toisessa erässä, jossa hänelle kirjattiin peräti 23 torjuntaa. Yhteensä koppeja kertyi pelissä 39.

– Toisessa erässä Kanada pyöritti peliä meidän päässämme ja pääsi tasoihin. Vikassa erässä pääsimme taas paremmin peliin mukaan, mutta ei tällä kertaa riittänyt voittoon asti, Suomen parhaaksi pelaajaksi valittu Keisala sanoi.

Suomen MM-urakka jatkuu maanantaiaamuna kello 4.30 USA:ta vastaan.