Koti NHL Juuse Saros solmi pitkän jatkosopimuksen Predatorsin kanssa!

Juuse Saros solmi pitkän jatkosopimuksen Predatorsin kanssa!

105
0

Suomalaisvahti Juuse Saros on solminut neljävuotisen jatkosopimuksen NHL-seura Nashville Predatorsin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 20 miljoonaa dollaria.

– Juuse on todistanut olevansa yksi NHL:n parhaista nuorista maalivahdeista, ja olemme todella tyytyväisiä siihen, että hän on vielä vuosien ajan meidän ykkösvahtimme. Pekka Rinne on mentoroinut häntä, ja hän on ottanut viime vuosien aikana kehitysaskeleita niin fyysisesti kuin henkisestikin tullakseen huippuvahdiksi. Juuse antaa meille joka ilta mahdollisuuden taistella voitosta, ja olemme varmoja sen suhteen, että maalivahtikaksikkomme on Saroksen johdolla iso osa ensi kauden menestystarinaamme, kommentoi Nashvillen GM David Poile.