Koti Liiga Jääkiekon pelaajayhdistys antoi väkevän viestin kiekkokansalle: “Pelaajayhdistys kannattaa ratkaisuja, joilla yleisötapahtumiin voidaan...

Jääkiekon pelaajayhdistys antoi väkevän viestin kiekkokansalle: “Pelaajayhdistys kannattaa ratkaisuja, joilla yleisötapahtumiin voidaan terveysturvallisesti ottaa suurempia yleisömääriä”

104
0

Suomen Jääkiekkoilijat ry eli pelaajayhdistys on julkaissut tiedotteen, jossa se suosittelee, että sen jäsenet ottaisivat koronarokotteen.

– Tärkeintä on huolehtia omasta ja muiden terveydestä sekä suojautua koronan vakavia tautimuotoja vastaan, kirjeessä sanotaan.

Pelaajayhdistyksellä on myös selvä mielipide yleisörajoituksiin.

– Jo nykyisellä ja koko ajan nousevalla rokotekattavuudella voidaan Pelaajayhdistyksen mielestä järjestää terveysturvallisesti tapahtumia, joissa on yleisöä, SJRY kirjoittaa.

– Pelaajayhdistys kannattaa ratkaisuja, joilla yleisötapahtumiin voidaan terveysturvallisesti ottaa suurempia yleisömääriä. Koronapassi olisi hyvä ratkaisu, mutta jo ennen sen valmistumista on syytä ottaa käyttöön muita tapoja, joilla varmistetaan koronatartuntojen ehkäisy tapahtumissa, yhdistys jatkaa.

Kannattajille lähtee myös selvä viesti.

– Toivomme myös kaikkien fanien ymmärtävän, että rokottautumisella suojaat niin itseäsi kuin muita. Samalla olet mukana tukemassa pelaajien mahdollisuuksia tarjota hyvää urheiluviihdettä, yhdistys viestittää.

Liigan pitäisi käynnistyä 9. syyskuuta.