Koti Liiga Antti Pihlström siirtyy HPK-paitaan: “Antti on luisteluvoimainen ja taklausvoimainen laituri”

Antti Pihlström siirtyy HPK-paitaan: “Antti on luisteluvoimainen ja taklausvoimainen laituri”

117
0

Hyökkääjä Antti Pihlström on tehnyt yksivuotisen sopimuksen HPK:n kanssa.

Pihlström saapuu Hämeenlinnaan monen KHL:ssä vietetyn kauden jälkeen. Pihlström edusti viisi viimeisintä kautta Helsingin Jokereita ja viime kaudella hyökkääjä teki seuran väreissä 49 otteluun tehopisteet 5+2=7.

– Antti on luisteluvoimainen ja taklausvoimainen laituri, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja tasapainottaa nyt meidän suunnitelmaamme peluuttamisesta. Keskustelimme ja meille aukeni, että Antilla on kova motivaatio näyttää, että hän pystyy pelaamaan myös erilaista roolia kuin parilla viime kaudella, jolloin hänen roolinsa rajoittui puolustavan hyökkääjän rooliin. Antti on monipuolinen pelaaja, jollaista meidän kokonaisuutemme tarvitsi ja hän antaa meille lisää mahdollisuuksia, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.