Koti Liiga Tapparassa pelannut tshekkihyökkääjä siirtyy Pelicansiin!

Tapparassa pelannut tshekkihyökkääjä siirtyy Pelicansiin!

38
0

Lahden Pelicans tiedotti torstaina, että se on solminut yksivuotisen sopimuksen Jiri Smejkalin kanssa.

Smejkal pelasi viime kaudella Tappara-paidassa 48 ottelua tehoin 9+17=26.

– Smejkal on juuri sitä, mitä tarvitsimme hyökkäyspäähän. Hän on isokokoinen ja vahva kamppailija, joka on kuitenkin kokoonsa nähden erittäin taitava hyökkäyssuuntaan. Hän uskaltaa mennä maalille ja on maalinedustalla tehokas. Smejkal on myös erittäin monipuolinen pelaaja, mitä kuvasti hänen roolinsa Tshekin maajoukkueessa, jossa hän pelasi alemmissa kentissä ja sai muun muassa alivoimavastuuta. Smejkal pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, mutta meille hänet on hankittu lähtökohtaisesti laituriksi. Olen erittäin iloinen, että saatiin hänet tänne, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi seuran tiedotteessa.