Koti Liiga Raamikas kanadalaispuolustaja siirtyy Tapparaan: “Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon...

Raamikas kanadalaispuolustaja siirtyy Tapparaan: “Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon leveyttä sekä joustavuutta”

78
0

Puolustaja Brady Austin siirtyy Tapparaan yksivuotisella sopimuksella, kertoo Tappara verkkosivuillaan.

Raamikas 193/105 kg Austin pelasi viime kaudella KHL:ssä 50 ottelua, jossa syntyi 14 tehopistettä. Kausi 2019-20 sujui pisteiden valossa vahvasti Tshekin pääsarjassa, kun Rytiri Kladnon joukkueessa 52 otteluun syntyi tehot 18+25=43.

– Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon leveyttä sekä joustavuutta. Austin on pelannut erilaisissa rooleissa ammattilaisurallaan ja saanut myös paljon vastuuta ylivoimalla. Hän on pelannut myös kaksi kautta Euroopassa, joten eurooppalainen pelitapa ja kaukalo ovat tulleet tutuksi, Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi kommentoi seuran tiedotteessa uutta hankintaa.