Koti NHL NHL-lupaus kertoi homoudestaan: “Tänään olen ylpeä kertoessani kaikille julkisesti, että olen homo”

NHL-lupaus kertoi homoudestaan: “Tänään olen ylpeä kertoessani kaikille julkisesti, että olen homo”

72
0

Nashville Predatorsin viime vuoden NHL-varaus Luke Prokop kertoi Instagram-tilillään avoimesti olevansa homoseksuaali. ESPN:n mukaan yksikään NHL-pelaaja, aktiivi tai uransa lopettanut, ei ole aiemmin kertonut julkisesti homoudestaan.

Prokop solmi Predatorsin kanssa joulukuussa kolmivuotisen tulokassopimuksen.

– Hei kaikille. Viime puolitoista vuotta on ollut ihan hullua, ja se on antanut minulle mahdollisuuden löytää todellisen itseni. En enää pelkää. Tänään olen ylpeä kertoessani kaikille julkisesti, että olen homo. Matka tähän hetkeen elämässäni on ollut melkoinen, mutta en voisi olla olla iloisempi, Prokop kirjoitti.

– Olen pienestä pitäen unelmoinut siitä, että olisin NHL-pelaaja. Uskon, että aidon elämäni eläminen sallii minun tuoda itseni kokonaan kaukaloon ja parantaa mahdollisuuksiani tehdä unelmastani totta.

– Makasin sängyllä eräänä iltana, olin juuri poistanut deittiappin neljännen tai viidennen kerran ja olin erittäin turhautunut, koska en voinut olla oma aito itseni. Sillä hetkellä sanoin: Liika on liikaa. Hyväksyn sen kuka olen. Haluan elää elämääni niin kuin itse haluan ja hyväksyä itseni, Prokop kertoi ESPN:lle.