Koti Liiga Kova vahvistus – Ruotsin maajoukkueesta tuttu hyökkääjä siirtyy TPS:ään!

Kova vahvistus – Ruotsin maajoukkueesta tuttu hyökkääjä siirtyy TPS:ään!

88
0

TPS on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Filip Sandbergin kanssa, kertoo turkulaisseura verkkosivuillaan.

26-vuotias ruotsalaishyökkääjä pelasi viime kaudella HV71:n riveissä.

– Sandberg on pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon. Filip tuo meidän hyökkäyspelaamiseen uusia ulottuvuuksia nopeutensa myötä. Hänet tunnetaan myös erinomaisen työteliäänä joukkuepelaajana. Olemme äärimmäisen iloisia hänen saapumisesta TPS:ään, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa.

– En pysty tarpeeksi kuvailemaan kuinka innostunut olen! Tiedän mitä TPS haluaa rakentaa ja vastaavasti tiedän, että omat ominaisuuteni sopivat siihen yhtälöön ja yhteisiin tavoitteisiin, Sandberg kommentoi.