Koti NHL Joel Armian sopimus katkolla Montrealin kanssa: “En ole puhunut asiasta kenenkään kanssa...

Joel Armian sopimus katkolla Montrealin kanssa: “En ole puhunut asiasta kenenkään kanssa vielä”

37
0

Montreal Canadiensin riveissä loistavan kauden pelannut Joel Armia on yksi Montrealin yhdeksästä pelaajasta, jonka sopimus päättyy. Jatkosopimusta Armia ei ole vielä kirjoittanut, joten tulevaisuuden pelipaikka on vielä hämärän peitossa.

– En ole puhunut (sopimus)asiasta kenenkään kanssa vielä. Kerroin agenteilleni, etten halua neuvotella aiheesta ennen kuin pääsen kotiin ja saan levätä hetken. En aio sulkea mitään ovia, Armia paljastaa kauden päätöshaastattelussaan.

Suomalaishyökkääjän puheista voidaan tulkita, että tämä saattaa hyvinkin päätyä mittauttamaan arvonsa NHL:n vapaille markkinolla. Armia iski runkosarjan 41 pelissä tehot 7+7=14. Pudotuspeleissä mies nousi joukkueensa tärkeimpien pelaajien joukkoon iskemällä 21 otteluun tehot 5+3=8.