Koti Liiga TPS vahvistuu jenkkisentterillä: ” Ennen kaikkea olen valmis kilpailemaan ja lyömään itseäni...

TPS vahvistuu jenkkisentterillä: ” Ennen kaikkea olen valmis kilpailemaan ja lyömään itseäni likoon joukkueen menestyksen puolesta”

81
0

TPS on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Mitch Hultsin kanssa, turkulaisseura kertoo verkkosivuillaan.

26-vuotias sentteri kiekkoili viime kaudella Bratislava Capitalsin riveissä.

– Olen kiitollinen pääsystä seuraan, jossa voin kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Tiedän, että TPS:ssä se on mahdollista. Ennen kaikkea olen valmis kilpailemaan ja lyömään itseäni likoon joukkueen menestyksen puolesta. Liiga ja CHL ovat haaste, joihin haluan tarjota joukkueelle ja kannattajille parasta pöytään, Hults kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hults on isokokoinen, hyvin liikkuva ja taidoiltaan vahva pelaaja. Hän pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa Euroopassa hyvillä tehoilla ja odotamme häneltä vahvaa panosta hyökkäyspelaamiseemme, analysoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.