Koti NHL New York Islandersin päävalmentaja vastasi vakuuttavasti kovaan kritiikkiin: “Me emme ehkä ole...

New York Islandersin päävalmentaja vastasi vakuuttavasti kovaan kritiikkiin: “Me emme ehkä ole näyttäviä, mutta me tarjoamme aitoa tunnetta”

64
0

Loistavan kauden pelannut New York Islanders oli ehdottomasti yksi NHL:n parhaimpia joukkueita. Islanders eteni lopulta konferenssifinaaleihin, mutta legendaarisessa Game sevenissä Islanders taipui Tamba Bay Lightningille lukemin 1-0.

Barry Trotzin valmentama joukkue sai koko kauden aikana paljon palautetta siitä, että joukkueen peli on tylsää ja liaan puolustavaa. Kauden päätyttyä kokenut kehäkettu antoi palautetta huutelijoille.

– Jos me olemme tylsä joukkue, niin silloin tylsä joukkue taklaa, pelaa fyysisesti, pelaa tunteella ja painaa töitä. Me emme ehkä ole näyttäviä, mutta me tarjoamme aitoa tunnetta. Sitä me urheilussa myymme. Tunnetta, Trotz kommentoi.