Koti KHL Jokerit hankki kaksi huippuvahvistusta – lupaava Kossila matkaa Ilmalaan!

Jokerit hankki kaksi huippuvahvistusta – lupaava Kossila matkaa Ilmalaan!

120
0

Jokerit tiedotti tiistaina, että se on solminut kahden vuoden mittaiset sopimukset puolustaja Otto Leskisen sekä hyökkääjä Kalle Kossilan kanssa.

Kossila pelasi päättyneellä kaudella AHL:ssä yli piste per ottelu tahdilla. Leskinen pelasi myös AHL:ssä, minkä lisäksi nuori puolustaja sai tililleen yhden NHL-ottelun Montrealin paidassa.

– Kossila on taitava pelintekijä, jolta löytyy runsaasti myös ratkaisukykyä. Pohjois-Amerikan kaukaloissa silmiinpistävää on ollut hänen tehokkuutensa, vahva kiekollinen tekeminen sekä pelirohkeus. Olemme iloisia, että voimme toivottaa Jokereissa juniorina pelanneen parhaassa iässä olevan suomalaisen huippupelaajan tervetulleeksi riveihimme, kommentoi Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

– Leskinen on pelitaitava ja monipuolinen puolustaja, joka on hyvä liikkumaan ja avaamaan peliä. Hän on pelaajana vasta tulossa parhaaseen ikäänsä ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi tulla Jokereihin kehittymään sekä menestymään, Kurri kertoo.