Koti Liiga Hurja vahvistus! Mäenalanen palaa Kärppä-paitaan

Hurja vahvistus! Mäenalanen palaa Kärppä-paitaan

43
0

Hyökkääjä Saku Mäenalanen siirtyy Oulun Kärppiin kolmivuotisella sopimuksella, kertoo oululaisseura verkkosivuillaan. Sopimus sisältää option ensimmäisen kauden jälkeen.

– Isoimmat jutut olivat halu menestyä ja pelata isossa roolissa. Koin, että molemmat asiat täyttyivät täällä. Kun kuulin minkälainen joukkue tänne on rakentumassa, niin se vaikutti totta kai myös. On hienoa tulla takaisin kotiin kannujahtiin, Mäenalanen toteaa Kärppien sivuilla.

– Kovia sarjoja olen päässyt pelaamaan, ja sitä kautta olen varmasti kehittynyt vahvemmaksi ja paremmaksi sekä pelaajana että ihmisenä. Uskon, että olen paljon kokonaisvaltaisempi pelaaja, kuin mitä olin kolme vuotta sitten täältä lähtiessäni. Tavoitteeni ovat vielä korkealla, sillä ei tuota ikää vielä ihan hirveästi ole. Haluan vielä päästä takaisin NHL:ään, kommentoi Mäenalanen.