Koti Liiga TPS ja Lukko marssivat finaaliin – TV-katsojat eivät nähneet TPS:n voittomaalia!

TPS ja Lukko marssivat finaaliin – TV-katsojat eivät nähneet TPS:n voittomaalia!

45
0

Maanantaina Liigan välierät tulivat päätökseensä.

Turussa TPS kaatoi Helsingin IFK:n jatkoerässä lukemin 3-2. Voittomaalin iski jatkoajalla puolustaja Eemil Viro. C Moren televisiolähetys katkesi jatkoerän alussa, ja näin katsojat eivät nähneet pelin ratkaisumaalia. TPS marssi tästä otteluparista finaaleihin otteluvoitoin 3-1.

Tampereella Tappara yritti tasoittaa ottelusarjan Lukkoa vastaan. Tasaisen kamppailun vei lopulta nimiinsä Lukko lukemin 1-0. Ratkaisuosuman iski päätöserässä Mikko Petman. Lukko voitti ottelusarjan lukemin 3-1.

Lukon ja TPS:n välinen finaalisarja käynnistyy perjantaina. HIFK ja Tappara kohtaavat keskiviikkona pronssiottelussa.