Koti Liiga SaiPa hankki vahvistuksia – takavuosien tehosentteri palaa Lappeenrantaan!

SaiPa hankki vahvistuksia – takavuosien tehosentteri palaa Lappeenrantaan!

31
0

Lappeenrannan SaiPa tiedotti verkkosivuillaan, että Kalle Maalahti palaa SaiPaan peräti viiden vuoden mittaisella sopimuksella. Samalla SaiPa tiedotti, että SaiPassa kausina 2014-16 pelannut David McIntyre palaa Lappeenrantaan vuoden mittaisella sopimuksella.

SaiPa odottaa innolla McIntyren paluuta.

– On erittäin hienoa saada David takaisin SaiPaan. Keskushyökkääjä, joka on erinomainen hyökkäys- ja puolustuspäässä. Hän on loistava esimerkki nuorille pelaajillemme ja tuo pukukoppiin reilusti johtajuutta. Suuren SaiPa-sydämen omaavana hän halusi myös itse tulla nimenomaan Lappeenrantaan, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi.

Maalahti edusti kaksi edellistä kautta Ilvestä.

– Kölli on todella viihdyttävä puolustaja, jonka pelityyli sopii erinomaisesti nykyjääkiekkoon, jossa puolustajat tukevat aiempaa enemmän hyökkäyksiä. Kalle palaa kotiin kypsempänä pelaajana, Markkanen kommentoi.