Koti Liiga Liiga-kierros: TPS kaatoi jatkoerässä HIFK:n, Tappara tyrmäsi Lukon!

Liiga-kierros: TPS kaatoi jatkoerässä HIFK:n, Tappara tyrmäsi Lukon!

32
0

Perjantaina Liigassa pelattiin toiset välieräottelut.

Helsingissä HIFK kohtasi TPS:n. HIFK tuli jälleen kerran ottelun alkuun vahvasti, ja ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 2-1-johdossa. Mitä pidemmälle ottelu meni, niin TPS otti ottelun haltuunsa. Maaliskuussa koronaviruksen kanssa paininut HIFK osoitti ottelussa sen, että sen fyysinen kunto on kaukana parhaasta, mikä on ottelusarjan kannalta todella sääli.

TPS voitti lopulta ottelun lukemin 3-2, kun jatkoerässä taitava Ruslan Ishakov iski voittomaalin. Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Turussa.

Raumalla Tappara kaatoi komeasti Lukon lukemin 4-1. Lukko siirtyi avauserässä 1-0-johtoon, mutta heti avausmaalin jälkeen Tappara onnistui tasoituksessa. Toisessa erässä vaikeaa kautta pelaava Charles Bertrand vei ylivoimalla vieraat 1-2-johtoon. Päätöserässä Tappara teki kaksi maalia tyhjään maaliin. Ottelusarja jatkuu huomenna Tampereella.