Koti Liiga Hirmuvahvistus – Eemil Larmi siirtyy Pelicansiin!

Hirmuvahvistus – Eemil Larmi siirtyy Pelicansiin!

47
0

Pelicans on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen maalivahti Eemil Larmin kanssa, kertoo lahtelaisseura.

24-vuotias kassari siirtyy Lahteen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin organisaatiosta.

– Mahtava asia, että saadaan lahtelainen maalivahti takaisin kotiin ja puhutaan Suomen mittakaavassa Liigan kärkinimistä. Hän on todistanut tasonsa ja voittanut Suomen mestaruuden pelaavana maalivahtina. Hän on loistava persoona ja loistava urheilija, jolla on mielessään jatkuva paremmaksi tuleminen ja kehittyminen. Tuon tasoinen urheilija, kun saadaan joukkueeseen, niin hän toimii suunnannäyttäjänä kaikille muille. Ollaan niin innoissamme, kun voi olla siitä, että mies palaa Lahteen, päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi tiedotteessa.