Koti Liiga Näin pelataan SM-liigan pudotuspeleissä – taistelu mestaruudesta käynnistyy torstaina!

Näin pelataan SM-liigan pudotuspeleissä – taistelu mestaruudesta käynnistyy torstaina!

62
0

Liiga on julkaissut tiedotteen siitä, että miten kevään pudotuspelit pelataan.

Playoffien ensimmäinen kierros käynnistyy tulevana torstaina. Ensimmäisessä vaiheessa pelaavat sijoille 7-10 sijoittuneet joukkueet. “Säälipleijarit” pelataan CHL:n playoffs-mallin mukaan. Kahden ottelun maaliero ratkaisee siis voittajan.

Puolivälierät käynnistyvät puolestaan maanantaina 19.4. Ottelut pelataan paras viidestä -systeemillä, kuten myös välierät ja finaalit. Neljännesfinaaleista alkaen sarjojen kaksi ensimmäistä ottelua pelataan peräkkäisinä päivinä kotiedun saavan joukkueen kotikaukalossa.

Mestari on selvillä viimeistään 13.5.2021.