Koti Liiga Liigan runkosarja päätökseen – säälipudotuspelien parit selvillä!

Liigan runkosarja päätökseen – säälipudotuspelien parit selvillä!

49
0

Tiistaina pelattiin runkosarjan viimeinen kierros. Isoin kamppailu käytiin kuudennesta sijasta, ja sen nappasi lopulta Lahden Pelicans. Pelicansin kipuaminen kuudenneksi oli todella dramaattinen, sillä pussinokat kaatoivat Jukurit vasta voittomaalikilpailussa.

Tiistain tulokset

Ässät – KalPa 1-6

HIFK – Sport 4-0

HPK – SaiPa 4-5 JA

Jukurit – Pelicans 2-3 VL

JYP – KooKoo 1-4

TPS – Lukko 3-0

Tappara – Kärpät 4-2

Katso tästä lopullinen sarjataulukko (Linkki Liigan sivuille)

Torstaina käynnistyvät “säälipleijarit”. Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan CHL-tyylillä. Joukkueet pelaavat kaksi ottelua vastakkain, ja jatkoon menijä ratkotaan kahden ottelun yhteismaaleilla.

Otteluparit

Kärpät – Sport

Ilves – KooKoo