Koti Liiga Liiga-kierros: Pudotuspelien ensimmäinen kierros huipentuu tänään!

Liiga-kierros: Pudotuspelien ensimmäinen kierros huipentuu tänään!

58
0

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelataan tänään. Aiemmista vuosista poiketen jatkoonmenevä joukkue ratkaistaan yhteismaalien perusteella.

Oulussa kohtaavat tänään Kärpät ja Sport. Eilisessä ottelussa Kärpät kukisti Sportin numeroin 4-2. Sport onnistui ottelun lopussa tekemään kaksi osumaa, joten panokset säilyivät Oulun perjantai-iltaan.

Toinen ottelu pelataan Tampereella, jossa Ilves kohtaa KooKoon. Eilisessä ottelussa Ilves kaatoi KooKoon tylysti lukemin 4-1. Ilves johtaa sarjaa siis kolmen maalin erolla, ja on erittäin mielenkiintoista nähdä, että pystyykö kouvolalaiset tekemään kiriä.

Illan ottelut käynnistyvät klo 18.30.