Koti Liiga Sakari Salminen palaa Ässiin!

Sakari Salminen palaa Ässiin!

41
0

Porin Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa.

Alkukaudella Salminen on ollut ilman seuraa. Taiturimaisen hyökkääjän viime kausi sujui SHL:ssä.

– Ässien joukkuetta on rakennettu tällä kaudella poikkeuksellisella strategialla huomioiden pandemian tuomat olosuhteet ja vaikutukset talouteen. Toisaalta olemme pyrkineet rakentamaan mahdollisimman kilpailukykyisen ja kiinteän ryhmän, jonka tavoitteena on pelata mahdollisimman pitkälle kevääseen.

– Sakari Salmisen liittyminen joukkueeseen on koko organisaatiolle iso juttu. Keskustelimme Sakarin ja Ari-Pekka Selinin kanssa avoimesti tilanteestamme ja sen pohjalta löytyi yhteisymmärrys paluun aikataulusta, harjoittelusta, roolista nykyisessä joukkueessa sekä ensi kaudesta. Kaikki tietävät, että Sakari on laatupelaaja, mutta lähdemme hänen kanssaan liikkeelle maltilla ja nykyisen joukkueen roolitus huomioiden.