Koti KHL Kova päätös: Jokereiden pudotuspelien kotiotteluita ei pelata Helsingissä!

Kova päätös: Jokereiden pudotuspelien kotiotteluita ei pelata Helsingissä!

225
0

Jokerit pelaa KHL:n pudotuspeliottelut vastustajien halleissa. Seura kertoo, että päätös on tehty yhdessä KHL:n ja viranomaisten kanssa.

– Haluamme taistella Gagarin Cupista ja poikkeuksellisen tilanteen vuoksi jouduimme miettimään erilaisia vaihtoehtoja joukkueen mahdollisimman optimaalisen keskittymisen ja työskentelyn varmistamiseksi, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri kertoo seuran tiedotteessa.

– On sääli, ettemme voi näinä aikoina saada Hartwall Arenaa täyteen uskollisia kannattajiamme, jotka ovat olleet joukkueen tukena myös etänä kotikatsomoissa. Haluan kiittää heitä sekä yhteistyökumppaneitamme kaikista kannustavista viesteistä runkosarjan aikana. Toivomme, että saamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Hartwall Arenaan jälleen ensi kaudella, Kurri jatkaa.