Koti KHL Jokereiden päävalmentaja antoi suoraa palautetta: “Tulos ei ole tällä hetkellä hyvä ja...

Jokereiden päävalmentaja antoi suoraa palautetta: “Tulos ei ole tällä hetkellä hyvä ja meidän pitää kasvaa”

234
0

KHL-seura Helsingin Jokerit pelaa juuri tällä hetkellä huonoa jääkiekkoa. Viimeisestä kuudesta ottelusta Jokerit on voittanut vain yhden. Torstaina narrilauma hävisi sarjan heittopuss Kunlun Red Starille.

Kunlun-tappion jälkeen päävalmentaja Lauri Marjamäki avasi sanallisen arkkunsa.

– Tehokkuuden ja maalinteon kanssa on ollut ongelmia. Nyt tehtiin neljä maalia, mutta ne eivät riittäneet voittoon. Harmittaa aika paljon, päävalmentaja Lauri Marjamäki toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Toisaalta näen tämän hyvänä ja rehellisenä mahdollisuutena. Tulos ei ole tällä hetkellä hyvä ja meidän pitää kasvaa. Katsotaan toisiamme silmiin ja onneksi runkosarjassa on vielä paljon pelejä jäljellä. Asioita on tiedossa, mutta ne eivät ole vielä siirtyneet jäälle. Siinä on valmentajalla ja joukkueella vielä paljon hommia edessä, Marjamäki jatkaa.