Koti Liiga HIFK:n Lennart Petrell paljastaa: Jokerit tarjosi minulle sopimusta!

HIFK:n Lennart Petrell paljastaa: Jokerit tarjosi minulle sopimusta!

236
0

Helsingin IFK:ssa kiekkoileva Lennart Petrell paljasti Unelmia ja kiekkohommia-podcastissa melkoisen tarinan. Kaudella 2005-06 Petrell pelas HIFK:ssa vahvaa kautta, ja silloin HIFK:n päävalmentajana toimi Doug Shedden.

Kyseisen kauden jälkeen Shedden siirtyi Jokereihin, ja myös Petrellin lähtö paikallisvastustajan riveihin oli lähellä.

– Doug Shedden halusi minut kovasti mukaansa sinne. Halusin jäädä IFK:hon, mutta mulla meinasi mennä niin hermot siihen heidän neuvottelutaktiikkaansa. Olisin saanut ihan älyttömän paljon enemmän rahaa naapurista ja IFK veti junnusopparilinjaa ja olin siihen aika kypsä. Raha on iso osa, mutta enemmän se raha kertoo siitä arvostuksesta. Se ei ollut ykkösprioriteetti, mutta halusin IFK:ltakin sen arvostuksen. Se meni sitten lopulta tosi nätisti, mutta olin ihan sitoutunut siihen, että maisema vaihtuu, jos homma ei toimi. Se oli huono taktiikka IFK:lta katsoa mun bluffi, Petrell totesi Unelmia ja kiekkohommia-podcastissa.

Tällä kaudella Petrell ei ole pelannut yhtään ottelua Liigassa, sillä kokenut hyökkääjä kärsii sydänongelmista.