Koti Liiga Pelicansille hurja menetys – Lasch siirtyy Sveitsin pääsarjaan!

Pelicansille hurja menetys – Lasch siirtyy Sveitsin pääsarjaan!

70
0

Kuluvan liigakauden ehdoton ykkösmies Ryan Lasch jättää Lahden Pelicansin. Liigan pistepörssiä johtava Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Jenkkihyökkäjä pelasi Pelicans-paidassa 26 ottelua tehden hurjat 37 tehopistettä.

– Kesällä en olisi uskonut, että meillä on mitään mahdollisuutta saada Laschia riveihimme. Kauden alkaessa en olisi uskonut, että hän pelaa meillä vielä tammikuun lopussa. Olemme siis kiitollisia, että saimme nauttia Laschin kaltaisen supertähden otteista näinkin kauan sekä hänen merkityksellisestä panoksestaan joukkueen menestyksen eteen, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo Pelicansin sivuilla .

– Meillä oli tahtotila pitää mies Lahessa myös loppukausi ja kävimme asiasta keskusteluja, mutta ei meillä lopulta ollut realistisia mahdollisuuksia saada häntä jäämään. Hänelle on tehty myös selväksi, että on aina tervetullut takaisin, Laukkanen huomauttaa.