Koti Liiga Liiga-kierros: Mikkelissä kovavireisten joukkueiden kohtaaminen

Liiga-kierros: Mikkelissä kovavireisten joukkueiden kohtaaminen

27
0

Liigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua.

Mikkelissä Jukurit isännöi HIFK:ta. HIFK on viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntarin kärjessä. Viime perjantaina HIFK kaatoi kotikaukalossaan JYPin. Kotijoukkue Jukurit on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Lauantaina Jukurit kukisti Tampereella Tapparan lukemin 3-5. Jukurit saa Nuorten MM-kisajoukkueesta takaisin Henri Nikkasen sekä Mikko Kokkosen. HIFK saa kokoonpanonsa takaisin Anton Lundellin.

Illan toisessa ottelussa kohtaavat KalPa ja Sport. Vierailija Sport saapuu Kuopioon hyvässä vireessä, sillä edellisestä seitsemästä ottelusta vaasalaiset ovat voittaneet peräti kuusi. KalPan peli on viime aikoina ollut epätasaista.

Illan ottelut pyörähtävät käyntiin klo 18.30.