Koti Liiga KooKoon toimitusjohtaja: “Meidät on ajettu todella ahtaalle”

KooKoon toimitusjohtaja: “Meidät on ajettu todella ahtaalle”

33
0

Koronavirus on ajanut Liiga-seurat syvään taloudelliseen ahdinkoon. Koronarajoitusten takia otteluihin ei pääse maksavia katsojia ja näin myös seurojen tulovirta on lähes olematonta.

Kouvolan KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa lataa esiin karun faktan.

– Tilanne on kokonaisuudessaan erittäin haastava. Jo se, että joulukuun otteluiden tuotot olivat tasan nolla euroa, tuo toiminnalle isoja haasteita, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa valitteli seuran tiedotteessa.

– Se, että sama jatkuu koko tammikuun ajan, ajaa koko seuran toiminnan todella ahtaalle. Tässä tulee tunne, että me ollaan vuorikiipeilijöitä: koitetaan kiivetä kohti huippua, mutta koska se huippu tulee vastaan, niin sitä ei oikein kukaan tahdo tietää. Toivottavasti näkyvä huippu ei ole vain kangastus, vaan se olisi huippu ja että helmikuussa päästäisiin jälleen pelaamaan yleisön edessä.

Tulevaisuuden näkymät Kouvolassa ovat myös hämärän peitossa.

– Meidät on ajettu todella ahtaalle ja kaikki keinot, joilla me voimme hankkia lisätuloja, ovat käytössä.

– Valitettavasti on myös edelleen jouduttu lomauttamaan henkilöstöä. Toivon hartaasti sitä, että helmikuussa saamme ottaa taas yleisöä, jotta meidän toiminta jatkuu myös ensi kaudella, Välimaa linjaa vakavasti.