Koti Liiga Tommi Miettinen jatkaa KalPan pääkäskijänä!

Tommi Miettinen jatkaa KalPan pääkäskijänä!

31
0

KalPa ja päävalmentaja Tommi Miettinen ovat sopineet kahden vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Tuore sopimus ulottuu kevääseen 2023.

– Olemme tyytyväisiä, että saimme hyvissä ajoin ja hyvässä yhteisymmärryksessä sovittua tämän päävalmentaja sopimuksen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mihin suuntaan pelaaminen on kehittynyt ja tällä tiellä haluamme pysyä jatkossakin, urheilujohtaja KalPan Anssi Laine iloitsee tiedotteessa.

– Työnteon kulttuuri ja pelaajien eteenpäin vieminen ovat meille tärkeitä asioita ja Tommi ottaa ne hyvin huomioon joukkueen jokapäiväisessä tekemisessä. Se on meille tärkeä voimavara nyt ja tulevaisuudessa, Laine jatkaa.

Päävalmentaja on myös innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että seura osoittaa luottamustaan minulle tällä tavalla ja on tyytyväinen antamaani työpanokseen. On ilo nähdä, että seura on tyytyväinen siihen, mihin suuntaan toimintaa viedään ja mikä minun ajatukseni on tulevaisuuden KalPasta, Miettinen iloitsee.