Koti NHL Video: Mikä tyrmäys! Colorado tykitti viisi maalia avauserässä

Video: Mikä tyrmäys! Colorado tykitti viisi maalia avauserässä

48
0

Colorado Avalanchen ja Dallas Starsin ottelusarja NHL:ssä on ollut melkoista ilotulitusta.

Viime yönä sarjan viidennessä ottelussa Avalanche oli parempi maalein 6-3. Ottelun avauserä oli varsin kummallinen, sillä Avalanche johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 5-0. Ottelusarja on tällä hetkellä tilanteessa 2-3 Starsin hyväksi.

Suomalaisista Avalanchen Mikko Rantanen keräsi tehot 1+1. Starsin superpuolustaja Miro Heiskanen teki tehot 1+1 ja myös Roope Hintz sai tililleen yhden syöttöpisteen.

Yön toisessa ottelussa Tamba Bay Lightning voitti Boston Bruinsin jatkoerän jälkeen maalein 3-2. Tämä tulos tarkoitti myös sitä, että Lightning eteni sarjasta jatkoon voitoin 4-1. Ratkaisuosuman jatkoerässä iski puolustaja Victor Hedman.

Colorado – Dallas maalikooste