Koti Liiga Lasse Kukkonen palaa pelikentille – solmi Kärppien kanssa yhden ottelun sopimuksen!

Lasse Kukkonen palaa pelikentille – solmi Kärppien kanssa yhden ottelun sopimuksen!

49
0

Kärppä-ikoni Lasse Kukkonen pelaa vielä yhden ottelun rakkaassa seurassaan.

Kärpät tiedotti, että Kukkonen esiintyy kotiyleisön edessä 3.lokakuuta pelattavassa ottelussa.

– Kyseessä on tälle organisaatiolle niin poikkeuksellinen pelaaja, että halusimme antaa sille tarinalle erilaisen päätöksen. Valmennus ja joukkue allekirjoittivat tämän ajatuksen myös. Kaikki tietävät Lassen asenteen. Hän tulee varmasti taistelemaan pelissä vähintään yhtä paljon kuin muukin joukkue.

Kukkonen on itse myös innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Sitä mietti aika paljon, mutta kun tätä ajatusta ei oltu tuotu esille, niin jonkin ajan päästä sen kanssa oli ihan sujut. Kuitenkin se on itselle valtava asia, että saa lopettaa ne pelit luistimet jalassa. Monet minulle tärkeät ihmiset pääsevät nyt onneksi näkemään sen viimeisen pelin. Omat vanhemmat, vaimo ja lapset ovat paikalla ja saan heidän kanssaan yhdessä kokea tämän. Siitä tulee ihan varmasti ikimuistoinen päivä.