Koti Liiga KalPan toissa kauden tehomies palaa Kuopioon lainasopimuksella!

KalPan toissa kauden tehomies palaa Kuopioon lainasopimuksella!

63
0

Ranskalainen Alexandre Texier palaa KalPan riveihin lainasopimuksella. Tuore sopimus ulottuu marraskuun loppuun asti. Texier on Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja. Päättyneellä kaudella ranskalainen pelasi NHL:n puolella 36 runkosarjaottelua.

Texier on tuttu kuopiolaisille, sillä hyökkääjä pelasi Kuopiossa kausina 2017-19.

− Texier on Liiga-tasolle aivan ehdoton huippuvahvistus. Hän vakiinnutti paikkansa Columbuksen NHL-miehistön kärkiketjuissa viime kaudella ja oli NHL:n pudotuspeleissä erittäin vahva. Texier vahvistaa meidän hyökkäyspelaamista sekä erikoistilannepelaamista, tuoden samalla yllätyksellisyyttä, taitoa ja kykyä ratkoa otteluita meidän eduksi, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoi joukkueen verkkosivuilla.

KalPa on ollut aktiivinen lainasopimuksissa, sillä jo entuudestaan joukkueeseen ovat liittyneet hyökkäjää Eetu Luostarinen sekä puolustaja Otto Leskinen.