Koti Liiga Jukureissa 20 koronatartuntaa – koko joukkue karanteeniin!

Jukureissa 20 koronatartuntaa – koko joukkue karanteeniin!

59
0

Mikkelin Jukureiden organisaatiossa on todettu yhteensä 20 koronavirustartuntaa.

– Tartunnan saaneet ovat oireettomina ollessaan altistaneet maanantaina koko Jukurien Liiga-joukkueen, joka on asetettu tänään 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueeseen kuuluvat kaikki pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat ja joukkueenjohto. Lisäksi karanteeniin on asetettu muutamia Jukurien juniorijoukkueiden valmentajia, jotka ovat olleet yhteisessä koulutustilaisuudessa yhden, tuolloin vielä oireettoman tartunnan saaneen kanssa, Jukurit kertoi.

Liigan olisi tarkoitus käynnistyä lokakuun alussa, mutta tämä uutinen varmasti toi jo ennestään lisää mustia pilviä sarjan ylle.