Koti NHL Video: Jälleen kunnon maalikarkelot – Dallas voiton päässä jatkopaikasta!

Video: Jälleen kunnon maalikarkelot – Dallas voiton päässä jatkopaikasta!

68
0

Maanantain vastaisena yönä pelattiin NHL:ssä kolme todella mielenkiintoista pudotuspeliottelua.

Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen pudotuspelisarja jatkui maalirikkaana jälleen, sillä nyt Stars kukisti Avalanchen maalein 5-4. Starsin suomalaiset Roope Hintz (1+1) ja Miro Heiskanen (0+1) pääsivät ottelussa tehopisteille. Coloradon Mikko Rantanen sai nimiinsä myös yhden syöttöpisteen. Sarja on tällä hetkellä 3-1 Starsin hyväksi.

Dallas – Colorado maalikooste

New York Islanders jatkoi voitokasta kulkuaan, kun se kukisti Philadelphia Flyersin numeroin 3-2. Islanders johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Islanders – Flyers maalikooste

Vegas Golden Knights on ottanut viime aikoina selkeän yliotteen Vancouver Canucksista. Viime yönä Vegas voitti ottelun maalein 3-5 ja siirtyi samalla ottelusarjassa ratkaisevan tuntuiseen 3-1 johtoon.

Vegas – Vancouver maalikooste