Koti Liiga HPK:n hyökkäyskalusto sai kovan vahvistuksen – Ikonen palaa SM-liigaan!

HPK:n hyökkäyskalusto sai kovan vahvistuksen – Ikonen palaa SM-liigaan!

146
0

HPK tiedottaa, että se on solminut yhden vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Juuso Ikosen kanssa. Ikonen tuli vapaille markkinoille, kun hyökkääjä ja HV-71 purkivat Ikosen sopimuksen viime viikolla.

HPK aikoo istuttaa Ikosen keskushyökkääjäksi, vaikka koulutukseltaan Ikonen on laitahyökkääjä.

– Juuso on työteliäs ja monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy olemaan tehokas hyökkäyssuuntaan ja samalla myös luotettava puolustussuuntaan. Hän tuo lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta hyökkäyspeliimme. Juuso tulee aloittamaan meillä keskushyökkääjänä, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi tiedotteessa.

HPK:hon siirtyy myös 21-vuotias maalivahti Daniel Lebedeff. Maalivahti on pelannut viimeiset vuodet Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa.