Koti Liiga Lukon kultakypärä harmittelee tylyä kauden lopetusta: “Kautta ei haluttu päättää näin”

Lukon kultakypärä harmittelee tylyä kauden lopetusta: “Kautta ei haluttu päättää näin”

56
0

Liigakauden äkillinen päätös oli varmasti raumalaisille todella kova paikka. Lukolla oli peli hyvin kasassa ja mestaruus olisi hyvinkin voinut olla mahdollinen. Lukon kultakypärä ja Liigan parhaaksi pelaajaksi palkittu Justin Danforth on vieläkin harmissaan tilanteesta.

– Kautta ei haluttu päättää näin. Kukaan ei odottanut tätä. Tämä on turhauttavaa, mutta terveys tulee aina ensin. Fiilis on outo. Kaikki pelaajat ajattelevat samoin, että kauden pitäisi olla vielä menossa. Tähän aikaan vuodesta kuuluu pelata kiekkoa. Turhauttaa, mutta minkäs teet, Danforth kertoi SM-liigan verkkosivuilla.

27-vuotiaan hyökkääjän ura Suomessa jäi kahden kauden mittaiseksi. Ajastaan Raumalla Danforth on erittäin kiitollinen.

 Tämä aika on tehnyt suuria asioita uralleni. Minulla ei ollut kaksi vuotta sitten kovinkaan montaa vaihtoehtoa, että missä päin Eurooppaa pelaisin. Lukko halusi antaa minulle tilaisuuden pelaajana ja ihmisenä. Olen siitä heille ikuisesti kiitollinen, Danforth suitsutti.