Koti NHL Vili Saarijärvelle uusi mahdollisuus Arizonassa?

Vili Saarijärvelle uusi mahdollisuus Arizonassa?

219
0

Yksi lupaavimmista suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi saa uuden mahdollisuuden NHL-valloitukseen, kun Detroit Red Wings treidasi suomalaisen päikseen maalivahti Eric Comrien kanssa. Comrie oli Arizona Coyotesin sopimuspelaaja. Saarijärvi on Detroitin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2015 ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestari 15-16 kaudelta kotikisoista. Saarijärvi sai Detroitin organisaatiossa 125 AHL-ottelua vyölleen, mutta debyytti taalajäillä jäi tekemättä.

Saarijärven kehitys on pyörinyt paikallaan, eikä mies pystynyt ottamaan NHL-hyppyä Detroitin organisaatiossa. 22-vuotiaan Saarijärven kannalta siirto tuli oikeaan ja nyt hän pääsee aloittamaan NHL-valloituksen puhtaalta pöydältä. Arizonan puolustus on kivikova, eikä sinne murtautuminen ole ainakaan Detroitin vastaavaan yksinkertaisempaa. Saarijärven hankkiminen Arizonalta oli selkeä panostus tulevaisuuteen, eikä organisaatiolla varmasti ole kiirettä tuoda Saarijärveä NHL:än puolelle. Mikä tärkeintä, nuori jääkiekkoilija saa uuden alun ja tuoreen mielen seuraavan hypyn ottamiseen. Saarijärven pelit jatkuu AHL:ssä Tucson Roadrunnersin kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän