Koti Pitkävetovihjeet Vetovihjeet – KHL tarjoaa pelattavaa!

Vetovihjeet – KHL tarjoaa pelattavaa!

574
0

Pitkäveto

Jokerit – Spartak Moskova 1 @2.00

Jokerit palaa vieraskiertueen jälkeen kotiin ja näyttöhalut ovat varmasti tapissa. Vieraskiertueen saldo oli todella vakuuttava, sillä kolmesta ottelusta tuli yhtä monta voittoa. Mikko Lehtonen, Marko Anttila ja Veli-Matti Savinainen palaavat kokoonpanoon. Paremman materiaalin ja vireen takia kotivoitto on todella lähellä.

Dynamo Moskova – SKA Pietari 2 @2.33

Mahtiseura SKA Pietari on vihdoin löytänyt kadoksissa olevan pelivireensä. Edelliset 13 ottelua ovat tuottaneet peräti 12 voittoa. Dynamo Moskova pelaa myös erinomaista jääkiekkoa varsinkin kotikaukalossaan. Pistepörssin johtaja Vadim Shipachyov johtaa Moskovan hyökkäyspeliä ja myös koko sarjan pistepörssiä. Vahva SKA on kuitenkin liian kova pala tänään kotijoukkueelle ja vierasvoitto on todennäköinen.

Veikko Nurminen