Koti Pitkävetovihjeet Vetovihjeet 13.12 – tämä ei ole epäonnen päivä!

Vetovihjeet 13.12 – tämä ei ole epäonnen päivä!

472
0

Pitkäveto

Ässät-HIFK 2 @1.91

Ässien ja HIFK:n kohtaaminen Porin perjantai-illassa takaa aina vauhdikkaan ja fyysisen ottelun. Ässät hävisi keskiviikkona Pelicansille kotona maalein 1-2. Ässät tiedoitti torstaina, että seura on purkanut hyökkääjän Edwin Hedbergin sopimuksen. Vierailija HIFK saa takaisin kokoonpanoonsa Juha Jääskän ja Michael Keräsen. Vierailijoiden parempi materiaali ja vire kääntää edun HIFK:n suuntaan.

TPS-JYP 2 @2.03

Vaikka JYPiltä on sivussa monta avainpelaajaa, on vierailijat selvä suosikki Turun perjantai-illassa. Antti Kalapudas teki JYP-debyyttinsä keskiviikkona ja teki heti maalin. JYPin laadukas viisikkopelaaminen on myrkkyä TPS:lle.

Yhteiskerroin: 3,87

Avaa tili Nordicbetille ja lyö vetoa!

Veikko Nurminen