Koti Liiga Liigaennakko: Pelicans-JYP

Liigaennakko: Pelicans-JYP

610
0

Lahdessa kohtaa kaksi erilaista alkukautta pelannutta joukkuetta. Kotijoukkue Pelicans lähti kovin odotuksin kauteen, mutta alkutalvi on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Valmentajia on vaihtunut matkan varrella ja nyt puikoissa on Jesse Welling. Pelicansin suurin ongelma läpi kauden on ollut ehjän 60 minuuttisen löytäminen, mikä on itseluottamuksen puutteen johdosta heijastunut pistesaaliiseen.

Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtui myös liikehdintää, kun Tomi Karhunen matkasi Sveitsiin ja tilalle hankittiin Riku Helenius, jonka urakaari on ollut laskussa. Atte Tolvanen nousi Karhusen lähdön myötä joukkueen selkeäksi ykkösmaalivahdiksi ja todella isoon rooliin. Vaikka Karhusen otteet olivat ailahtelevaisia, parhaimmillaan hän pelasi yksin pisteitä Pelicansille. Tolvanen on erittäin ison paikan edessä, kun koko Lahti odottaa parempaa menestystä. Pelicansin hyökkäyskalusto ei ole vielä päässyt sille tasolle, mitä tuolla nimilistalla on lupa odottaa. Juhamatti Aaltosen takana on ollut hiljaista ja mies kaipaa taustatukea Pelicansin uuden lähdön kanssa.

JYP pelaa tällä hetkellä vieraskaukalossa epävireisesti, mistä edellinen näyttö oli totaalinen sulaminen Kouvolassa. JYP haluaa varmasti pysyä kovaa menevien kärkijoukkueiden perässä sarjataulukossa ja KooKoo-ottelun viimeinen erä on tuoreessa muistissa. Entinen Pelicans-sentterin Miska Siikosen johtama JYPin kakkosketju on tällä hetkellä täysin pysäyttämätön ja Pelicansilla tulee olemaan todella kova tehtävä pysäyttää laituripari Petrus Palmu sekä Julius Nättinen. JYP tulee asettamaan Pelicansin ehjän 60 minuutin jällein täysin uudenlaiseen testiin.

Pelicans on onnistunut 14 ottelussa ottamaan ainoastaan kaksi suoraa kolmeen pisteen voittoa, mikä tasoittaa puntteja. Lahti on ollut JYPille tunnetusti vaikea paikka pelata, mutta Pelicansin heikko kotivire kääntää ennakkosuosikki-viitan vierailijoille. Pelicansin kotikerroin on kova ja lähdetään pienellä JYP-tasoituksella lähestymään kohdetta. Pelicans +1,5 1.73 lapulle!

Tee tili Casinowinnerille ja laita vedot tulille!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän