Koti Liiga JYP sai loistavia uutisia – Honka jatkaa loppukauden!

JYP sai loistavia uutisia – Honka jatkaa loppukauden!

405
0

Julius Honka liittyi aluksi JYP:n paitaan ottelukohtaisella sopimuksella, mutta nyt JYP ja Honka ovat sopineet loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Honka on pelannut tällä kaudella JYP-paidassa 15 ottelua tehopistein 3+3. Honka on tuonut hirvittävän lisän joukkueen avauspelaamiseen ja Hongan laukaus on todella hyvä ase joukkueen ylivoimapelaamiseen.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen oli erittäin tyytyväinen Hongan jatkosta.

– Julius tuo loppukaudeksi joukkueeseen rutkasti kiekollista osaamista ja vahvistaa puolustustamme selkeästi. Päätös pysyä JYPissä loppukauden kertoo siitä, että hän kokee seuran olevan paras paikka kehittyä entisestään, kommentoi Viitanen. 

Veikko Nurminen