Koti Liiga JYP sai loistavia uutisia – Honka jatkaa loppukauden!

JYP sai loistavia uutisia – Honka jatkaa loppukauden!

39
0

Julius Honka liittyi aluksi JYP:n paitaan ottelukohtaisella sopimuksella, mutta nyt JYP ja Honka ovat sopineet loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Honka on pelannut tällä kaudella JYP-paidassa 15 ottelua tehopistein 3+3. Honka on tuonut hirvittävän lisän joukkueen avauspelaamiseen ja Hongan laukaus on todella hyvä ase joukkueen ylivoimapelaamiseen.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen oli erittäin tyytyväinen Hongan jatkosta.

– Julius tuo loppukaudeksi joukkueeseen rutkasti kiekollista osaamista ja vahvistaa puolustustamme selkeästi. Päätös pysyä JYPissä loppukauden kertoo siitä, että hän kokee seuran olevan paras paikka kehittyä entisestään, kommentoi Viitanen. 

Veikko Nurminen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän