Koti Liiga Jukureille uusi päävalmentaja

Jukureille uusi päävalmentaja

557
0

Jukurit on ilmoittanut ensi kauden valmentajansa, kun yli 1000 liigaottelua pelannut Marko Kauppinen nousee A-nuorten päävalmentajan paikalta liigaseuran pääkäskijäksi. Kauppiselta löytyy valmennuskokemusta myös useammasta nuorten maajoukkueesta. Mikkelistä kotoisin oleva Kauppinen edusti omalla pelaajaurallaan Liigassa JYPiä, Jokereita, TPS:ää, Tapparaa, KalPaa ja Jukureita. Kauppisen valmentajasopimus on mallia 1+1, josta optio on seuralla.

Jukureiden urheilujohtaja Jukka Holtari summaa syitä miksi Kauppinen valittiin:

“Kauppinen on työskennellyt ja kehittänyt itseään valmentajana systemaattisesti, ja nyt oli oikea aika seuraavalle askeleelle. Otteet ja tulokset Jukurien A-nuorissa ovat olleet vakuuttavia. Kauppisella on merkittävä pelaajaura, jonka jatkoksi hän on osoittanut poikkeuksellista kehityshalua. Hänellä on visio siitä, mihin jääkiekko on menossa ja mihin hän on itse menossa. Näemme, että nykyisen osaamisen lisäksi hänellä on iso henkilökohtainen kehityspotentiaali“.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän