Koti Yleinen Janne Kolehmainen löysi uuden seuran!

Janne Kolehmainen löysi uuden seuran!

282
0

JYPille 2017-2018 CHL-mestaruutta Växjössä ratkaisemassa ollut Janne Kolehmainen on löytänyt itselleen uuden seuran EIHL-liigasta Sheffield Steelersin riveistä. 33-vuotias Kolehmainen siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille pelaamaan, 750 liigaottelun jälkeen. Kolehmaisen uralta löytyy Liigasta hopea ja pronssi, sekä alle 20-vuotiaiden MM-kisoista pronssi.

Kolehmainen tunnetaan kaukalossa kiekkoja syövänä soturina, joka on valmis ottamaan mustelmia joukkueensa puolesta. Lappeenrannassa syntynyt kiekkoilija on kahdesti urallaan 2010-luvun alussa onnistunut Liigassa iskemään yli kymmenen maalia. Kolehmainen on loistava alivoimapelaaja, joka oikein roolitettuna tulee olemaan vahvistus Steelersille.

Steelers on pärjännyt maansa pääsarjassa viime vuosina erinomaisesti, kun viimeiseltä kolmelta kaudelta löytyy kaksi finaalisarjaa. Joukkueesta löytyy peräti kahdeksaa eri kansalaisuutta ja Kolehmaiselle varsin tuttu nimi, kun Mikko Kuukka edustaa seuraa ensimmäistä kauttaan myös.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän